Ple en Directe

Ple en Directe

Des del 2 de desembre de 2009, l'Ajuntament de Palafrugell ofereix en directe, a través d'Internet, les seves sessions plenàries. Cada sessió es pot seguir en directe a la pàgina d'inici d'aquest mateix web i també a Ràdio Palafrugell. La sessió ordinària del Ple té lloc el darrer dijous de cada mes, a les 19.30h a la Sala de Plens. Puntualment, l'Ajuntament pot convocar alguna sessió extraordinària.

Participació ciutadana al Ple

L'Ajuntament de Palafrugell obre els plenaris a la participació ciutadana en línia. Tothom que ho desitgi podrà, mitjançant el Twitter, adreçar al Ple precs o preguntes que tinguin relació amb els temes inclosos en l'ordre del dia. A la part final de la sessió, les preguntes rebudes seran formulades pel servei de premsa de l'ajuntament als seus destinataris (alcalde i regidors de l'equip de govern o dels grups de l'oposició) i aquests les respondran.

Simultàniament, també a través del Twitter, s'anirà informant del desenvolupament de la sessió. Es farà mitjançant el perfil de Twitter de l'ajuntament, anomenat @ajpalafrugell. Per poder participar-hi, consulteu el Protocol de participació en línia als plenaris.

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons